Ponturi pariuri – 27.07.2021 – Astazi avem multe meciuri amicale, iar noi am selectat cateva interesante. Inainte de crearea unui bilet, va sugeram sa treceti prin filtre proprii meciurile de mai jos.

Granada – Espanyol

Din Spania vine prima partida, de la ora 20:00 Granada intalneste Espanyol. Gazdele din acest meci au terminat la mijlocul clasamentului din LaLiga in sezonul precedent. Un singur meci de pregatire a disputat Granada luna aceasta, pe care l-a castigat cu scorul de 2-1 impotriva Bournemouth. Espanyol a promovat direct de pe primul loc din LaLiga2 in sezonul precedent. Oaspetii au disputat doua meciuri amicale saptamana trecuta pe care le-a pierdut fara sa inscrie. Vom merge aici pe 2-5 goluri.

  • Pronostic cota 1.45 @ 2-5 Goluri

Cadiz CF – Las Palmas

Tot din Spania vine si al doilea amical, de la ora 20:00 este programat duelul dintre Cadiz si Las Palmas. Cadiz a disputat patru meciuri de pregatire luna aceasta, in care a bifat trei victorii si o infrangere. Totusi, echipele adversare au fost destul de slabe. Las Palmas a disputat trei partide amicale, insa cu echipe ceva mai echilibrate, in care a bifat doua victorii si o infrangere. Chiar daca este o cota ceva mai riscanta, vom merge pe o sansa dubla in favoarea oaspetilor.

  • Pronostic cota 1.90 @ X2

Sevilla – PSG

De la ora 21:00 va incepe confruntarea dintre Sevilla si PSG, un duel demn de Champions League. Forma actuala a celor doua formatii este una buna, fara infrangeri. Sevilla a jucat doua partide de pregatire, pe care le-a castigat fara sa primeasca gol. De asemenea, PSG a disputat patru meciuri amicale, unde a obtinut trei victorii si o remiza. Ofensiva a inscris cel putin un gol in fiecare meci. Vom merge aici pe varianta ambele echipe marcheaza.

  • Pronostic cota 1.60 @ GG

Ponturi pariuri – 27.07.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Aici puteti gasi biletul zilei.