Ponturi pariuri – 30.06.2021Biletul zilei il gasiti aici.

Eliteserien este in plina desfasurare si v-am pregatit cateva pronosticuri. Inainte de plasarea oricarui bilet, va sugeram sa treceti prin filtre proprii partidele de mai jos. Mult noroc!

Molde – Stromsgodset

De la ora 19:00 este programata partida dintre Molde si Stromsgodset. Molde ocupa locul secund in clasament si se afla intr-o forma foarte buna, cu patru victorii si o remiza in cele mai recente cinci confruntari. Gazdele au bifat o victorie importanta in ultimul meci, contra celor de la Bodo/Glimt, cu care se afla la egalitate de puncte in acest moment. Stromsgodset se situeaza pe locul 10 in clasament si vine dupa patru meciuri in care ofensiva a marcat cel putin un gol. Doua victorii, doua infrangeri si un egal au oaspetii in ultimele meciuri oficiale. Tinand cont de forma actuala, vom merge pe victoria gazdelor.

  • Pronostic cota 1.35 @ 1

Sandefjord – Bodo/Glimt

Continuam cu partida dintre Sandefjord si Bodo/Glimt ce va avea loc la ora 19:00. Liderul clasamentului merge in deplasare pe terenul celor de la Sandefjord. Gazdele nu sunt intr-o forma chiar buna si au bifat doar doua victorii si cinci infrangeri de la inceperea campionatului. Defensiva gazdelor a incasat nu mai putin de 16 goluri in cele sapte partide disputate pana in prezent. Bodo/Glimt a bifat trei victorii, o infrangere si un egal in cele mai recente cinci partide. Totusi, ofensiva oaspetilor a inscris de 25 de ori in 11 partide disputate. Vom propune un pronostic de tipul oaspetii marcheaza peste 1.5 goluri.

  • Pronostic cota 1.48 @ Oaspetii marcheaza 2+

Ponturi pariuri – 30.06.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!