Ponturi pariuri – 30.07.2021 – Este zi de amicale iar noi am selectat cateva pronosticuri interesante. Inainte de crearea unui bilet, va sugeram sa treceti prin filtre proprii meciurile de mai jos.

Heracles – Waalwijk

Din Olanda vine primul amical, Heracles intalneste Waalwijk de la ora de la 19:45. Noul sezon din Eredivisie inca nu a inceput iar echipele se pregatesc prin meciuri amicale. Heracles a disputat sapte partide de pregatire unde a bifat doar doua victorii si cinci infrangeri. Patru din ultimele cinci meciuri a celor de la Heracles au fost cu peste 2.5 goluri inscrise. De asemenea, aceeasi statistica o regasim si la Waalwijk. Oaspetii au jucat doar trei amicale, terminate cu o victorie, un egal si o remiza. In ultimele sase confruntari directe, cele doua formatii si-au impartit cate trei victorii.

  • Pronostic cota 1.45 @ 3+

Fuenlabrada – Getafe

Din Spania vine al doilea amical, unde Fuenlabrada va gazdui vizita celor de la Getafe la ora 21:00. Doua formatii cu rezultate modeste in sezonul precedent. Fuenlabrada a disputat un singur amical luna aceasta, pe care l-a castigat cu scorul de 1-2 contra Alcorcon. In schimb, Getafe a jucat trei partide amicale luna aceasta, bifand trei victorii cu un singur gol primit. Avand in vedere forma actuala, inclinam spre victoria oaspetilor si vom propune un pronostic de tipul pariu fara egal oaspeti.

  • Pronostic cota 1.40 @ DNB2

Burton – Newcastle

Ultimul amical vine din Anglia, de la ora 21:45 se vor intalni Burton si Newcastle. Burton activeaza in League One si a disputat cinci partide de pregatire in aceasta luna. Doua rezultate victorioase, doua infrangeri si o remiza a bifat Burton la finalul celor 90 de minute din cele cinci amicale. De cealalta parte, Newcastle a jucat trei partide de pregatire, unde a obtinut o victorie, un egal si o infrangere. Vom merge aici pe victoria oaspetilor.

  • Pronostic cota 1.70 @ 2

Ponturi pariuri – 30.07.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Aici puteti gasi biletul zilei.