Am pregatit pentru astazi patru ponturi pariuri tenis de la turneele de la Basel si Viena care au loc in aceasta saptamana. Puteti sa combinati propunerile oferite doua cate doua pentru a forma eventuale cote de doi, sau puteti sa le adaugati pe biletele dumneavoastra pentru a creste cota. Noi va uram succes daca alegeti sa jucati propunerile oferite!

  • Roger Federer – Gilles Simon / Simon +5.5 gameuri @ 1.44

Pana acum Federer la acest turneu nu si-a invins jucatorii in vreo maniera autoritara, ba chiar mai mult, in meciul cu Krajinovic a pierdut set impotriva acestuia, iar Struff l-a impins pana in prelungirile setului doi. Simon dupa parerea mea este valoric peste ultimii doi adversari ai lui Roger, de aceea aleg acest contrahandicap destul de permisiv de 5.5 gameuri.

  • Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev / peste 20.5 gameuri @ 1.44

Acesta este un meci destul de greu de pronosticat in privinta castigatorului. Ambii jucatori sunt intr-o forma de moment foarte buna si ma astept ca ambii dintre ei sa isi adjudece cate un set. Am ales totusi acest pronostic in care am avea nevoie de cel putin un set decis in prelungiri, ceea ce mi se pare destul de plauzibil.

  • Dominic Thiem – Kei Nishikori / minim un set Thiem @ 1.35

Thiem a facut un meci foarte bun ieri impotriva americanului Querrey, pe care l-a invins fara prea mari probleme, dar nici Nishikori nu a fost mai prejos, acesta castigand meciul cu Khachanov cedandu-I rusului doar patru gameuri. Cea mai recenta infruntare dintre ei a avut loc anul acesta la Roland Garros, unde Thiem s-a impus cu 3-1. Aceasta este insa o suprafata pe care Thiem se descurca excelent. Cred ca aportul fanilor va avea un impact destul de important in acest meci si aleg sa joc cel putin un set castigat de Thiem.

  • Fernando Verdasco – Gael Monfils / victorie Monfils @ 1.47

Ambii jucatori vin dupa victorii in care porneau cu a doua sansa, Verdasco l-a eliminat pe Kyle Edmund, campionul de la Antwerp, insa e foarte posibil ca aceasta infrangere a britanicului sa fi survenit si in urma oboselii acumulate. Monfils l-a invins pe Isner ieri, un Isner care nu ar putea invoca oboseala ca factor pentru aceasta infrangere. Nu a reusit nici sa isi faca serviciiile pana la capat, ambele seturi pierdute fiind identice 6-4 pentru Monfils. Francezul este jucatorul mai in forma si de aceea aleg sa merg pe victoria lui astazi.