Avem pentru aceasta seara trei ponturi gratuite din tenis, la fel ca si zilele trecute de pe ambele tablouri de joc. Nu lipseste nici meciul Simonei Halep, care lupta pentru un sfert de finala, si pentru sansa de a reveni pe primul loc in clasament. Va uram mult succes!

  • Marketa Vondrousova – Simona Halep / victorie Halep @ 1.30

Consider ca diferenta de valoare dintre cele doua jucatoare este una mult prea mare in favoarea Simonei, pentru a nu ataca aceasta cota de 1.30 oferita pentru victoria romancei. Vondrousova cred a avut si anumite circumstante care au ajutat-o sa ajunga pana in aceasta optime de finala, faptul ca a avut adversare foarte accesibile si care nu sunt deloc in forma au ajutat-o enorm. Nu cred ca va mai avea acelasi noroc si in fata fostului numar 1 mondial.

  • Denis Shapovalov – Marin Cilic / victorie Cilic @ 1.53

Va fi probabil un meci destul de greu pentru Cilic, insa experienta acestuia ar trebui sa isi spuna cuvantul. Shapovalov este inca destul de tanar si acest lucru s-ar putea reflecta si in rezultatul final al meciului. Singura partida directa dintre cei doi a avut loc acum mai putin de 6 luni, la Basel in octombrie. Partida s-a soldat cu victoria lui Cilic in minimum de seturi. Cred ca Marin poate repeta aceasta performanta si astazi pentru a isi asigura un loc in optimile de finala aici la Indian Wells.

  • Daniil Medvedev – Filip Krajinovic / victorie Medvedev @ 1.30

Krajinovic are un parcurs destul de bun pana acum aici la Indian Wells, cu patru victorii in minimum de seturi. Adversarii sai insa nu au fost nume importante ale tenisului masculin. Doar Goffin care aparent inca nu e refacut complet dupa accidentare. Medvedev este clar jucatorul mai valoros, lucru observabil si prin prisma poztiilor ocupate in clasament, unde diferenta este de aproape 100 de locuri.