Iata-ne ajunsi in marea finala de la Australian Open 2018, finala turneului feminin. Se intalnesc practic cele mai bune doua jucatoare din lume la ora actuala, Simona Halep (1) si Caroline Wozniacki (2). Partida va incepe sambata, 27 Ianuarie, la ora 10:30, ora Romaniei, cu Simona usor favorita la toate casele de pariuri.

Cei care vor sa mearga pe mana Simonei Halep, pot incerca pariul Halep castiga minim un set la COTA 10.00 marita in loc de cota 1.30 cat este in oferta. Primiti aceasta super cota daca folositi linkul si codul promotional, dupa cum v-am prezentat mai jos pas cu pas.

Dupa triumful de la Shenzen in startul acestui an, Simona Halep joaca a doua finala din tot atatea turnee in noul sezon, fiind aproape de a obtine primul titlu de Grand Slam din cariera. Wozniacki a mers excelent in acest an de asemenea, dar a pierdut finala primului turneu de la Auckland, Noua Zeelanda, in finala cu Goerges (4-6, 6-7).

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de sase ori in trecut, Wozniacki avand un oarecare avantaj, castigand patru jocuri, in timp ce Halep doar doua. Romanca este dornica de revansa dupa esecul de la Turneul Campioanelor 2017, iar forma de moment si pofta de joc o recomanda.

Meciul este programat in sambata dimineata la ora 10:30, asa ca aveti grija sa plasati pariul din timp.

Pronostic Halep – Wozniacki: Handicap Seturi +1.5 (cota 1.30 in oferta – primiti cota 10.00 marita)

Cum primiti cota 10.00 in loc de cota normala?

  1. Deschide cont la NetBet aici, folosind codul promotional TENIS.
  2. Pariaza minimum 40 RON pe „Handicap Seturi +1.5” in acest meci (inseamna ca Halep va castiga macar un set).
  3. Vor exista urmatoarele doua situatii:
    – pariul este castigator si primiti 400 RON in cont.
    – pariul este pierdut si vi se returneaza dublul mizei inapoi in cont sub forma de bonus.

Doar 40 RON sunt multiplicati la cota 10.00, restul sumei pariate urmand sa aiba cota normala din oferta.

[button width=”full” color=”red” link=”/cota10tenis-AO” size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 10[/button]

Pronostic Halep - Wozniacki: COTA 10 marita pentru minim un set castigat de Simona in finala