Stiri din fotbal – 09.07.2021

Campionatul European 2020 – Semifinale

La Londra pe Wembley Stadium a fost spectacol in ultimele zile! Aici s-au jucat cele doua partide din semifinalele Campionatului European.

  • Prima confruntare din semifinale a fost intre Italia si Spania. Cu un joc excelent in ultimele confruntari, Italia a fost usora favorita in partida de marti seara. Scorul a fost deschis chiar de ei in minutul 60, gol marcat de Federico Chiesa. 20 de minute mai tarziu, Spania a egalat prin Alvaro Morata. Meciul s-a terminat la egalitate, iar Italia a invins Spania la loviturile de departajare.
  • A doua confruntare din semifinale a fost intre Anglia si Danemarca. Partida s-a terminat la egalitate, dupa ce Mikkel Damsgaard a deschis scorul pentru Danemarca in minutul 30. Anglia a reusit sa egaleze pana la pauza, si sa castige meciul in minutele de prelungire prin golul lui Harry Kane.

America de Sud – Copa America – Semifinale

  • Prima partida din semifinale s-a jucat intre Brazilia si Peru. Nationala lui Neymar este intr-o forma excelenta si a bifat prezenta in finala Copa America dupa ce a trecut de Peru. Unicul gol din respectivul meci a fost marcat de Lucas Paqueta in minutul 35.
  • A doua partida din semifinale s-a jucat intre Argentina si Columbia. Nationala lui Messi a remizat cu Columbia la sfarsitul celor 90 de minute. Lautaro Martinez a modificat tabela inca din minutul 7 pentru Argentina, insa Luis Diaz a inscris pentru Columbia in minutul 61. Confruntarea a fost castigata de catre Argentina la loviturile de departajare.

Stiri din fotbal – 09.07.2021